La Escalera tanca l’aniversari amb un concert de gran qualitat

L’Associació de Música d’Autor La Escalera va tancar el passat dissabte el seu cinquè aniversari amb un concert dedicat a la música d’autor catalana.

dsc04968Enric Llucià i la seva banda van ser els encarregats d’obrir el teló d’un escenari que va acollir un total de vuit solistes i grups i un poeta. El concert va servir per donar el tret de sortida a la Diada d’enguany, motiu pel qual diferents participants van oferir discursos i cançons relacionades amb Catalunya.

L’Associació de Música d’Autor La Escalera es mostra molt satisfeta per la gran qualitat de l’acte, un acte que es va començar a preparar fa sis mesos i que ha estat fruit d’un gran esforç per convidar a artistes de primer nivell de la cançó d’autor catalana amb un ampli ventall d’estils: des del jazz d’Enric Llucià, fins la rumba catalana de Alma de Boquerón, pasant pel teatre-concert de VerdCel, la poesia musicalitzada de Marc Freixas i Albert Gàmez, la íntima veu d’Anaïs Vila, les històries addictives d’Oriol Barri i Pere Traserra o el grup multicultural Onicoriun.

La Escalera es mostra molt contenta per haver co-organitzat aquest acte amb “el pare” de l’Associació: Ripollet Ràdio. L’Associació va néixer fa cinc anys d’un programa que ja portava dos anys emetent-se als estudis de la ràdio local i fins ara han anat sempre de la mà.

Un aniversari carregat de bones sensacions
La Escalera valora molt positivament el conjunt d’actes del seu cinquè aniversari, que en la seva totalitat ha comptat amb cinc actes, més de 25 artistes i ha mogut – sense comptar l’acte de Paco Ibáñez – a més de 500 persones.

L’escenari d’obertura i de clausura de l’aniversari ha sigut el mateix: el Teatre Auditori, un espai que es va carregar de bona música i, per descomptat, amb el millor públic possible! A aquests dos actes, s’hi van sumar el concert dedicat a Mèxic, que va omplir el pati del Centre Cultural amb cultura mexicana – des de música, a poesia, passant per la gastronomia! -. Però no tot ha sigut música! La Escalera també va portar a Ripollet la presentació del Documental “La Habana de la Màfia”, en un acte celebrat a la sala d’actes del centre cultural i que va comptar amb la participació del seu director, Xavier Esteve, nominat al Festival Internacional de cinema llatinoamericà.

A més a més, La Escalera va treballar, des del passat més de desembre, per portar a Paco Ibáñez a Ripollet, un fet que es va convertir en realitat en les festes majors d’enguany, en un acte que va comptar amb més de 1200 persones que van sortir del recinte “galopant”!

Continuaran apostant per la cultura
La Escalera continuarà apostant per la cultura, aquella que és capaç de fer néixer als pobles amb llibertat i sentit crític. En aquest sentit, La Escalera avança que ja està preparant el programa d’actes de cara a l’any vinent, un programa que, d’aprovar-se “farà un gir” al que han estat fent fins ara i que té la finalitat de “fer més poble”. (Aquest programa encara està en fase de creació i s’haurà de votar per totes les sòcies). El que si que continuarà igual que fins ara és el programa de ràdio, que es continuarà emetent el primer i tercer dimecres de cada mes de 21 a 22hores de la nit.

Deja un comentario